Inicio / Professional / Raspall professional / Waldo fitxa per Val Net

Waldo fitxa per Val Net

Waldo resta una pilota amb l'esquerra durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Waldo resta una pilota amb l’esquerra durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Waldo, 10 vegades campió individual i un dels millors jugadors de la història del raspall, ha fitxat per Val Net i estarà integrat dins de l’agenda de l’empresa. El d’Oliva és un dels últims raspadors en afegir-se en la nova dinàmica de la pilota valenciana professional, que estarà regida per un comitè de professionals que auditarà la gestió, delegada en la pròpia Val Net per la Federació de Pilota Valenciana.

La inclusió de Waldo en Val Net era un dels assumptes més espinosos als que s’enfrontava l’empresa de jugadors, ja que el propi pilotari havia criticat durament les formes de la FPV en la negociació per a la creació del nou comitè, acusant-la d’establir un monopoli en mans de l’entitat amb seu a Silla.

De fet, el rest va renunciar a disputar el passat Individual de raspall per trobar-se en un estat anímic poc propici a la competició després de veure com A Mà Pilota, el club que va crear en setembre i que havia fitxat a algunes de les màximes figures del raspall, quedava totalment al marge de la nova organització. Des d’A Mà Pilota es comentava estos dies que l’entitat continua amb la seua tasca de creació i manteniment d’escoles de pilota, i també de gestió de trinquets, però que dóna per tancat l’apartat de control d’agendes de pilotaris.

Les negociacions s’han portat de manera discreta durant les últimes setmanes. A Waldo se li havia oferit, a més, entrar a formar part del planter de delegats de l’empresa, però el jugador ha decidit restringir la seua vinculació a jugar partides.