Inicio / Professional / Raspall professional / El campió individual afronta nous reptes

El campió individual afronta nous reptes

Marrahí celebra un quinze durant la final de l'Individual al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Marrahí celebra un quinze durant la final de l’Individual al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

El recentment proclamat campió individual de raspall, Marrahí, afronta una sèrie de propostes de desafiament que encara estan per quallar, però que de ben segur que atreuran a un gran nombre d’espectadors. Les negociacions al voltant d’estes partides estan encara en un moment inicial, però ja han trascendit alguns detalls del que podrien ser els nou reptes que té per davant l’actual sensació del raspall de màxim nivell.

Sonen amb força especialment dues opcions. D’una banda, el de Villanueva de Castellón podria enfrontar-se mà a mà contra una de les màximes figures de l’especialitat, contra la que encara no ha jugat en solitari. Es tractaria, segons expliquen fonts properes a la negociació, d’un mà a mà molt esperat.

D’altra banda, existeix l’opció més remota de que Marrahí confronte amb una màxima figura de l’escala i corda en un duel en condicions especials que es disputaria a la modalitat de raspall. De la mateixa manera que l’opció anterior, no ha transcendit ni el trinquet on es portaria a terme la partida, ni el possible rival de qui també és actual campió de la Lliga de raspall.

Tornada a la l’activitat
Mentre arriba la confirmació d’estes dues cites, el pilotari afronta la seua tornada a l’activitat després d’uns merescuts dies de descans este dimecres al trinquet de Guadassuar. En companyia de Néstor, ‘Marra’ s’enfrontarà a Ian i Sanchis. El Nou Trinquet finalitzarà la vesprada amb un atractiu duel d’escala i corda en què Puchol II i Félix tindran en la contra a Genovés II i Javi.

El rival de Marrahí en la final del passat dissabte, Pepe, que va quallar una actuació magnífica en què va mantindre opcions fins al final, reapareix este dissabte al trinquet de La Llosa de Ranes. Acompanyat de Gabi, s’enfrontarà a Domingo i Sagasta.