Inicio / Professional / Raspall professional / Disculpes i bons auguris en la presentació de la final individual

Disculpes i bons auguris en la presentació de la final individual

Pepe, Mateo Castellà i Daniel Sanjuán, durant la presentació de la final de l'Individual de raspall 2014. Foto: FPV.

Pepe, Mateo Castellà i Daniel Sanjuán, durant la presentació de la final de l’Individual de raspall 2014. Foto: FPV.

Este dimarts es presentava a la conselleria d’Educació, Cultura i Esport la Final del XXVIII Campionat Individual de Raspall Professional, que enfrontarà dissabte a Bellreguard a Marrahí contra Pepe. La cita està programada per a les 18.30 hores i, com és habitual, congregarà a un gran nombre d’espectadors ja que, a més, enguany el cartell és totalment inèdit i ambdós pilotaris arriben per primera vegada a la cita més transcendent de l’any.

A la presentació van assistir Mateo Castellà, Director General de l’Esport, Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota Valenciana, Armando Mercé, Vicepresident de raspall de la FPV., i Pepe Canet, jugador finalista. Castellà destacava l’organització per part de la FPV i confiava en que la partida final segur estarà a l’altura de les circumstàncies.

Sanjuan posava l’accent en la intensitat de les dos semifinals, a les que va poder assistir, i de primera mà comentava que ningú esperava el desenllaç que finalment s’ha produït, com a exemple, en la semifinal que enfrontava a Coeter II i Pepe. De l’altra eliminatòria, que enfrontà a Marrahí contra Moltó, comentava Sanjuán la igualtat que va haver, amb dos jugadors de treta i pegada molt forta.

Pepe era l’encarregat de tancar els parlaments i, en primer lloc, demanava disculpes a Coeter i a l’afició en general si la seua actitud no va ser la més adequada en algun moment de la seua semifinal del passat diumenge a Genovés, en referència a les dues pilotes parades jugades amb l’esquerra quan dominava còmodament la partida. La seua actitud va provocar un breu moment de tensió amb Coeter II.

També declarava el de La Llosa de Ranes que no té paraules per a definir com es sent després d’abastir la la primera final individual. Sobre el seu rival, destacava el gran moment de forma que travessa actualment.