Inicio / Professional / Raspall professional / #IndividualRaspall, l’etiqueta per a seguir la final de l’Individual

#IndividualRaspall, l’etiqueta per a seguir la final de l’Individual

#IndividualRaspall

Este dissabte a les 18.00h tenim una gran cita per als amants de la pilota valenciana. Al llarg de l’any hi ha un grapat de partides a les quals tots volem anar perquè són un autèntic espectacle. La final de l’Individual de raspall, que enfrontarà a Marrahí i Pepe, és una d’elles.

Així i tot, no tothom podrà anar a Bellreguard a vore esta partida. Alguns la podrem seguir diumenge per Levante TV. Però hui en dia, la societat demanda informació actualitzada a través de les xarxes socials.

Els mitjans que normalment cobrim la pilota valenciana hem decidit, com ja férem en la final de l’Individual d’escala i corda, anar tots a una. Volem que en Twitter, Facebook, Instagram… la pilota valenciana torne a ser la protagonista, encara que siga per uns moments.
Per este motiu hem decidit etiquetar totes les nostres publicacions amb el hashtag #IndividualRaspall. Volem que qualsevol persona puga estar informada a l’instant en el mateix espai, on podrà llegir les diferents opinions i visions. També esperem que tots interactueu, que ens ajudeu a fer bullir Twitter amb dita etiqueta, que doneu les vostres opinions.

Potser fer de #IndividualRaspall trending topic siga un somni, però volem somiar junts i volem que somieu vosaltres també. Per eixe motiu, PilotaVeu, Frediesport, Escoladepilota, Fedpival i Levante TV vos convidem a fer ús d’esta etiqueta durant esta setmana, però sobretot, demà dissabte.