Inicio / Professional / Raspall professional / Pepe, finalista inesperat de l’Individual de raspall

Pepe, finalista inesperat de l’Individual de raspall

Pepe i Coeter II, junt al trinqueter de Genovés, el marxador i el jutge. Foto: Museu de la Pilota de Genovés.

Pepe i Coeter II, junt al trinqueter de Genovés, el marxador i el jutge. Foto: Museu de la Pilota de Genovés.

L’Individual de raspall ja té el segon aspirant. Serà Pepe de la Llosa de Ranes, que este diumenge superava contra pronòstic a l’actual campió, Coeter II, en la semifinal celebrada al trinquet de Genovés. El duel, que s’ha perllongat durant una hora i mitja, s’ha resolt per 25-15.

La partida ha començat amb el de La Llosa al dau i les travesses a la mà de Coeter II, que ja donava de cinc abans de cantar el ‘va de bo’. Pepe ha eixit molt fort al trinquet, amb una treta poderosa i l’estratègia per a fer mal a un punter ben apresa. El primer joc ha caigut al seu bàndol (10-5), però la postura es mantenia donant de cinc per a l’actual campió, favorit fins i tot amb el marcador en contra.

El de Simat de la Valldigna ha anotat també el primer parcial al dau (10-10), però Pepe ha tornat a agafar la iniciativa i li ha fet 30 neta. Eixos dos primers quinzes sí que han capgirat les travesses, que ja han donat confiança a Pepe i l’han fet favorit. El de La Llosa s’ha fet amb el seu dau, (15-10), i en el següent joc ha trencat des del rest (20-10).

La partida ha tingut alguns moments de tensió, quan Pepe ha jugat un parell de pilotes parades amb l’esquerra, en lloc de fer ús de la dreta, al seua mà bona. El gest no ha agradat a Coeter II, que ha vist la motivació necessària per a fer un últim intent per remuntar. Malgrat la seua resistència en el tram final, Pepe ha demostrat que tenia la situació controlada i ha sentenciat per marcador de 25-15.

El jove rest de només 22 anys, que arribava a semifinals després de la renúncia de Waldo a jugar el campionat, disputarà la seua primera final de l’Individual el proper dissabte a Bellreguard contra Marrahí, que es desfeia de Moltó en la primera semifinal, celebrada el passat divendres al trinquet de Piles.