Inicio / Professional / Raspall professional / Un quinze a temps li dóna la victòria a Marrahí

Un quinze a temps li dóna la victòria a Marrahí

Marrahí celebra un quinze durant la semifinal de l'Individual disputada al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

Marrahí celebra un quinze durant la semifinal de l’Individual disputada al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

El trinquet de Piles va acollir este divendres la primera semifinal de l’Individual de raspall. Marrahí s’imposava per un ajustat 25-20 a Moltó i aconseguia d’esta forma un bitllet cap a la final del dia 3 a Bellreguard. Este diumenge, a Genovés, Coeter II, actual campió, i Pepe, bregaran per la segona vacant de cara a esta cita.

A Piles, que es va omplir de gom a gom per a l’ocasió, Marrahí es va emportar la victòria per haver sabut anotar el quinze clau a temps. En l’últim joc, després d’una tensa batalla, Moltó, que ocupava el dau, xafava amb els dits una pilota parada quan el marcador reflectia a dos. L’error del de Barxeta donava ales a Marrahí, que s’havia vist la partida perduda després d’haver eixit al rest i haver trencat primer el joc des de la posició roïna del trinquet.

Moltó va remuntar eixa situació adversa i va caure al dau en l’últim parcial. Però després va arribar l’errada en la pilota parada, i Marrahí no va desaprofitar el primer val que va tindre a les seues mans per a sentenciar. El de Villanueva de Castellón, actual campió de la Lliga de raspall, disputarà la primera final de l’Individual de la seua carrera esportiva.