Inicio / Amateur / Escala i corda / Marc de Montserrat, nou campió Individual sub-23

Marc de Montserrat, nou campió Individual sub-23

Carlos, Marc, Pablo II i Francés, finalistes de l'Individual sub-23, posen poc abans de les finals al trinquet de Vila-real. Foto: FPV.

Carlos, Marc, Pablo II i Francés, finalistes de l’Individual sub-23, posen poc abans de les finals al trinquet de Vila-real. Foto: FPV.

Els aficionats de la província de Castelló i han disfrutat este divendres al trinquet de Vila-real amb l’espectacle que han brindat els quatre protagonistes de les finals de consolació i absoluta de l’Individual sub-23 d’escala i corda.

Marc ha guanyat després d’una gran final a Francés de Petrer per un ajustat 60-55. El jugador de Montserrat ha jugat a gran nivell demostrant tot el seu caràcter i garra, a més de la seua il·lusió per continuar superant metes en la pilota valenciana. De fet, ha aconseguit el títol a costa d’un dels jugadors més tècnics de la pedrera de la modalitat, Francés de Petrer, que no ha pogut amb la potent pegada del seu rival.

El jugador d’Alacant no ha jugat al cent per cent per una xicoteta lesió en la mà dreta que li ha impedit restar els obusos de Marc, que ha sigut un vertader cicló al trinquet. Els dos jugadors han tret el millor de si mateixos per a alçar este títol, que corona als millors de la categoria.

En la final per la tercera plaça, la pegada de Pablo de Borriol s’ha imposat a la valentia de Carlos de Massalfassar. El jugador de Castelló ha trencat la partida al principi, fet que li ha permés jugar més còmode davant d’un rival que mai s’ha rendit i que ho ha intentat fins al final. El mà a mà ha acabat amb 60-40.