Inicio / Professional / Escala i corda professional / El viatge d’Álvaro arriba a Itaca

El viatge d’Álvaro arriba a Itaca

Álvaroi Genovés II s'abracen al finalitzar la seua última partida a Cheste. Foto: Frediesport.

Álvaroi Genovés II s’abracen al finalitzar la seua última partida a Cheste. Foto: Frediesport.

Álvaro Navarro Serra, el mític Álvaro de Faura, tanca este dissabte la seua carrera esportiva amb una última partida al trinquet Pelayo de València. La seua gira per diferents indrets de la geografia valenciana viu la seua última parada. El viatge a Itaca d’Álvaro arriba a la seua fi i l’esquerrà, home rècord de l’Individual amb 11 títols, posa punt final a 22 anys com a professional. Ho farà, tal i com va demanar, contra el seu màxim rival, Genovés II, i a la Catedral de l’escala i corda.

La partida començarà a les 17.30 hores i han anunciat la seua presència autoritats de totes les institucions, que acompanyaran a Álvaro en l’últim tram del seu viatge. En el terreny estrictament esportiu, el de Faura tindrà el suport de Raúl i Carlos, mentre que a la contra, Genovés II estarà acompanyat per Javi.

Álvaro va anunciar la seua retirada del món professional el passat mes de novembre. L’esquerrà, que també ha guanyat quatre lligues professionals i dues copes, sentia que ja no gaudia jugant i preparant-se, que ja no tenia res a oferir al trinquet, i anunciava una decisió que qualificava com a “meditada”. L’escaleter ja havia negociat amb Val Net un comiat en quatre actes que l’ha portat a Guadassuar, Vila-real i Cheste, on la setmana passada es va acomiadar d’una de les modalitats que ha dominat a base de constància i treball, el frontó.