Inicio / Professional / Raspall professional / Mà a mà inèdit entre Marrahí i Moltó en semifinals de l’Individual

Mà a mà inèdit entre Marrahí i Moltó en semifinals de l’Individual

Moltó juga amb l'esquerra per dalt durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Moltó juga amb l’esquerra per dalt durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

El trinquet de Piles acull este divendres (18.30 hores) la primera semifinal de l’Individual de raspall, que enfrontarà a Marrahí contra Moltó. Es tracta d’un mà a mà inèdit entre dos dels pilotaris amb major renom dins de l’especialitat. El guanyador treurà un bitllet per a la final del 3 de gener a Bellreguard. El seu rival eixirà de la segona semifinal, programada per al diumenge a Genovés entre Coeter II i Pepe.

Quant al duel de Piles, es tracta d’una partida molt esperada pels aficionats. En el dia a dia, Marrahí i Moltó són dos dels grans reclams dels trinquets. L’un, el primer, ostenta el títol d’actual campió de la Lliga de raspall i creix a passos de gegant. Si en un principi Marrahí era un rest de treta descomunal, actualment ha millorat molt la resta d’aspectes del seu joc. Així ho va demostrar en quarts de final contra Moncho, vigent subcampió, a qui va elimninar després d’una exhibició de facultats.

Moltó, per la seua banda, és un jugador d’una acurada preparació física i amb moltes mans per a jugar. Del de Barxeta es parla des de fa anys com a futur número u de l’especialitat. El seu moment de joc és excepcional, com va demostrar en l’última competició per equips, el Trofeu Mixt La Costera, del que es va proclamar campió guanyant en la final, precisament, a Marrahí.

El trinquet de Piles espera un gran ambient per al primer duel d’una rivalitat que promet oferir moltes vesprades de glòria al món del raspall. Abans del mà a mà, a les 16.30 hores, es disputarà un duel de parelles en què Moncho i Brisca s’enfrontaran a Punxa i Miravalles.