Inicio / Amateur / Raspall / Xeraco i Borbotó, campions autonòmics de raspall per parelles

Xeraco i Borbotó, campions autonòmics de raspall per parelles

Lluiset colpeja de bot de braç durant la final de l'autonòmic de raspall, celebrada a Genovés. Foto: FPV.

Lluiset colpeja de bot de braç durant la final de l’autonòmic de raspall, celebrada a Genovés. Foto: FPV.

El trinquet del Genovés va viure este diumenge amb intensitat les finals de primera masculina i femenina del XVI Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València.

En la primera partida del dia, corresponent a la final femenina de primera, Borbotó recuperava el ceptre d’aquesta competició, en la qual les seues jugadores s’havien proclamat campiones en cinc de les sis edicions anteriors. L’electrònic quedava en un enganyós 25 a 10, ja que el joc desplegat per Ana Belen i Sara, per part de les campiones, i per Noelia i Ana, integrants del subcampió Beniparrell, ha sigut ovacionat en nombroses ocasions pel públic present. Amb aquesta victòria, la millor jugadora de l’última dècada, Ana Belen de Borbotó, anuncia la seua retirada en aquesta modalitat com a campiona de la mateixa.

A continuació arribaba la final absoluta masculina, en la qual Bicorp defensava el títol assolit l’passat any enfront de Xeraco. No ha pogut ser, i la potència de Juan, junt a l’experiència de Lluiset, sumaven un agònic triomf, 25 per 15, en l’últim joc de la partida en el qual, malgrat l’estat físic del segon, i tenir quatre o cinc pilotes de partida, la parella del club de la Safor aconseguien alçar-se amb la copa de campions. Aquest últim joc s’allargava prop de 30 minuts, i les ovacions se succeïen tant per a un equip com per a l’altre.

El lliurament de trofeus ha sigut a càrrec del president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, del recent nomenat vicepresident del raspall, Armando Mercé, l’alcalde de Bicorp, Fernando Ruano, i el regidor d’esports de Xeraco, Juanjo dels Angeles.