Inicio / Professional / Raspall professional / Moltó i Coeter II passen a semifinals

Moltó i Coeter II passen a semifinals

Coeter II colpeja la pilota amb l'esquerra durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Coeter II colpeja la pilota amb l’esquerra durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

L’Individual de raspall ja coneix al quartet de pilotaris de disputaran les semifinals després de les dues partides de quarts celebrades este dissabte. A La Llosa de Ranes, Moltó no ha patit per a superar a Sergio (25-5), mentre que a Bellreguard, Coeter II ha vençut en una vibrant trobada a Punxa (25-15).

Estos dos resultats, sumats a la victòria de Marrahí sobre Moncho el passat dijous, i a la renúncia anunciada per Waldo este divendres, donen com a semifinalistes de la competició al de Villanueva de Castellón, a Moltó, a Coeter II i a Pepe, que accedeix directament davant la decisió de Waldo.

Les semifinals de l’Individual es disputaran el proper divendres 26 a Piles (Marrahí-Moltó), i el 28 a Genovés (Coeter II-Pepe), mentre que la final es reserva per al 3 de gener al trinquet de Bellreguard.