Inicio / Professional / Frontó professional / Espectacular comiat d’Álvaro al frontó de Cheste

Espectacular comiat d’Álvaro al frontó de Cheste

Fageca, Álvaro, Puchol II i Genovés II saluden al públic de Cheste, que els acomiadava amb una llarga ovació després de l'última partida de frontó com a professional del de Faura. Foto: Frediesport.

Fageca, Álvaro, Puchol II i Genovés II saluden al públic de Cheste, que els acomiadava amb una llarga ovació després de l’última partida de frontó com a professional del de Faura. Foto: Frediesport.

La d’este diumenge ha sigut una d’eixes partides plenes de ritme, espectacle i bon joc, que deixa a l’espectador amb ganes de que durara un parell d’hores més. El frontó Barón de Cheste s’ha plenat al màxim per a acomiadar a Álvaro amb la que anava a ser la seua última partida d’esta modalitat. El de Faura ha fet història al formar parella amb un dels seus màxims rivals al llarg de la seua carrera, Genovés II. Junts havien de fer front a una altra parella que demostra, dia rere dia, el perquè ocupen la primera línia al món professional de la pilota, Puchol II i Fageca. Finalment la victòria l’han aconseguit estos dos últims per 45-42.

Després del reconeixement que s’ha fet per part de les autoritats de la localitat de Xest al pilotari de Faura, s’ha donat inici a l’enfrontament. Tant Puchol II com Fageca venien de disputar durant la vesprada del dissabte dues intenses i esgotadores partides, a Pedreguer i Pelayo respectivament. Però els dos joves han tirat de casta per delectar als presents i divertir-se junt a Álvaro i Genovés II. Les seues cares, els somriures, les ovacions d’uns a altres… eren sinònim de que ho estaven passant bé i han contagiat a tots els presents el bon ambient que hi ha entre els quatre.

A més, el marcador ha reflectit que cap dels dos equips anava rendir-se prompte. De fet, al principi de l’encontre s’havia anunciat que es jugaria a 41, i quan faltaven pocs punts per a aplegar, han decidit que els guanyadors serien els primer ens fer a 45. En posar-se el marcador 38 per 28 ha semblat que la parella blava anava a fer-se ràpidament amb la victòria. Però ahí han estat Jose Cabanes i Álvaro per a ensenyar les seues facultats. Rebots, volees, deixades espectaculars… S’ha pogut veure un gran repertori d’estos quatre mestres que han demostrat, una vegada més, el seu gran nivell a totes les modalitats de pilota valenciana. La victòria ha sigut per a Puchol II i Fageca (45-42), però hui la major de les ovacions se l’ha emportada Álvaro Navarro, que ha volgut compartir eixe moment amb els companys amb els quals ha disputat la seua última partida de frontó.

La catedral ja espera al de Faura
Ja només resta una última cita a l’agenda esportiva d’Álvaro. Serà la seua última partida que disputarà com a professional i es jugarà el dia 27 a Pelayo. Per a tan important cita formarà equip amb Raül i Carlos. El trio s’haurà d’enfrontar a tot un gran com és Genovés II, qui estarà secundat per Javi, que ahir va mostrar-se magnífic a la final del Trofeu de Mestres que va guanyar junt a Fageca i Monrabal. S’espera trinquetada per a el proper dissabte. L’ocasió no és per a menys. Després de 22 anys dins del món professional i al màxim nivell, Álvaro es vestirà de blanc per fer disfrutar als espectadors i grans amants de la pilota per última vegada.