Inicio / Professional / Escala i corda professional / El trio de 2014 es fa amb el Trofeu de Mestres

El trio de 2014 es fa amb el Trofeu de Mestres

Javi juga de volea davant la mirada de Fageca durant la final del Trofeu de Mestres al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Javi juga de volea davant la mirada de Fageca durant la final del Trofeu de Mestres al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

El 2014 ha sigut un any pràcticament redó per a Fageca, Javi i Monrabal. Tots junts han format trio per a disputar les competicions més importants al món de l’escala i corda. Després de proclamar-se campions al mes de març del Circuit Professional i subcampions en juny de la Copa Diputació, este dissabte a Pelayo van sumar un nou títol en equip, el prestigiós Trofeu de Mestres – Gran Premi Banc Sabadell. Aconseguiren sumar un més al seu palmarès després de desfer-se de Soro III i Fèlix a una partida que acabà 60 per 50.

La vesprada prometia molt d’espectacle a la catedral de la pilota valenciana. Cinc pilotaris amb un fantàstic estat de forma i que anaven a lluitar per un Trofeu d’eixos que a tots els agrada guanyar. I és que el Trofeu de Mestres és tot un referent dins del món professional, ja que congrega a les màximes figures que han demostrat els seus poders durant l’any.

Començà sumant al marcador el trio, que va anotar dos jocs seguits. Poc després van ser els rojos els que copiaren la jugada per igualar a 25. Però veure jugar al trio de moda de 2014 es sinònim de veure a un equip compenetrat, tot i que Monrabal no va tindre la seua vesprada. Però es nota, i molt, que es tracta d’un equip que es coneix a la perfecció. Tres pilotaris que han sumat moltes partides junts al llarg d’este any i que saben perfectament quan u ha de fer més força per tal de suplir alguna davallada momentània dels companys. A més, Javi va estar esplèndid, anotant importants i bonics quinzes que despertaven les ovacions del nombrós públic que va acudir fins al trinquet del carrer Pelayo de València.

Això sí, davant tenien a un autèntic campió com és Soro III, que acompanyat per un mitger que està donant molta guerra últimament, Félix, no els va posar les coses fàcils per a encaminar-se cap a la victòria. De fet, després de la igualada a 25, la parella aconseguí anotar quatre jocs seguits i es posaren, per primera vegada, per davant al marcador, 40 per 35. A partir d’eixe moment els jocs anaven caient d’una banda i d’una altra. S’igualà a 45 i també a 50.

El públic va tindre l’oportunitat de veure un bonic i disputat enfrontament, que finalment va caure a la banda dels blaus amb un marcador final de 60 per 50. Fageca, Javi i Monrabal poden estar satisfets amb el joc i l’espectacle que han oferit durant este any a tots els amants de l’escala i corda.