Inicio / Professional / Raspall professional / Waldo renuncia a l’Individual per diferències amb la FPV

Waldo renuncia a l’Individual per diferències amb la FPV

Waldo, durant una presentació. Foto: Frediesport.

Waldo, durant una presentació. Foto: Frediesport.

Un dels màxims referents al món del raspall com és Waldo Vila ha anunciat este divendres de vesprada a través d’un comunicat que, “després d’haver meditat molt la decisió”, presenta la seua renúncia a jugar el Campionat Individual de raspall”. Waldo havia d’enfrontar-se este dimarts a Pepe en l’última eliminatòria de quarts de final al trinquet de Bellreguard.

El pilotari ha assegurat que no està a favor de “la gestió que està fent-se des de la Federació de Pilota Valenciana (FPV) del món professional”. A més, Waldo no només es veu afectat per la nova situació plantejada al món professional com a jugador, sinó també com a gestor de l’entitat A Mà Pilota.

Waldo ha confessat haver “intentat separar des del principi la tasca com a gestor i promotor de la part com a jugador, però hi ha aspectes que són indivisibles i que m’afecten directament com a persona”. El d’Oliva pensa que el món de la pilota afronta ara una nova etapa molt important de cara al futur, però que la FPV “no està actuant amb neutralitat i buscant els interessos generals”. Apunta, a més, que “es va a dur a terme un monopoli de la gestió del món professional en una única empresa com és Val Net, a la qual van a cedir-li unes ajudes públiques per tal de salvar-la econòmicament”.

Waldo manifesta les il·lusions que tenia dipositades a l’Individual “després de superar diferents lesions que havien fet perillar la meua carrera esportiva”. Com ell mateix afirma, havia tornat a disfrutar de les partides, però “tota eixa il·lusió l’he perduda després de veure la forma d’actuar del president de la FPV i la seua poca voluntat per negociar i arribar a acords en temes de total transcendència per als jugadors professionals”.

El jugador ha aprofitat el comunicat, que també ha fet públic a través de les xarxes socials, per a demanar disculpes als amics, aficionats i companys “per les molèsties que vos puga ocasionar amb aquesta decisió”. Ha volgut també donar les gràcies als que entenen la seua postura al negar-se a participar a un campionat “organitzat per l’entitat que deuria defendre els interessos de tota la pilota, però que per desgràcia només ho fa d’uns pocs”.

Pots consultar el comunicat íntegre de Waldo fent clic ací.