Inicio / Professional / Raspall professional / Marrahí espera rival del duel entre Moltó i Sergio

Marrahí espera rival del duel entre Moltó i Sergio

Marrahí juga una pilota durant una prtida al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

Marrahí juga una pilota durant una prtida al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

Marrahí és el primer pilotari semifinalista de l’Individual de raspall. El rest de Villanueva de Castellón aconseguia la classificació este dijous després de vèncer 25-10 a Moncho al trinquet de La Llosa de Ranes.

El potent pilotari de la Ribera Alta guanyava la reballada, triava el dau, i des d’eixe moment dominava una partida vistosa en la qual els esforços de Moncho per aguantar la primera trompada fructificaren, però foren en va. L’actual campió de la Lliga de raspall no només treia amb la seua potència habitual, sinó que, amb la vaqueta en joc, carregava cada pilotada de tota la potència possible.

Ara, Marrahí espera rival per a la semifinal que s’ha de disputar el proper dia 26 a Piles. El nom del seu oponent eixirà de la segona partida de quarts de final, que es disputarà este dissabte també al trinquet de La Llosa de Ranes, i que enfrontarà a Moltó contra Sergio. El primer, de Barxeta, és el segon cap de sèrie en debutar, mentre que el segon, de Genovés, arriba a quarts de final després de superar a Canari el passat dimarts al trinquet de Bellreguard, en partida de la segona ronda.

Els quarts de final viuran també este dissabte la tercera partida al trinquet de Bellreguard, on s’enfrontaran Coeter II i Punxa. I finalitzaran el proper dimarts, també a Bellreguard, amb el duel entre Waldo i Pepe. Esta trobada s’havia de disputar a Oliva, però el trinquet de la localitat de la Safor encara no pot obrir les seues portes a partides de professionals.