Inicio / Amateur / Frontó / Últimes cites dels JECV de frontó

Últimes cites dels JECV de frontó

Un pilotari de Quart de Poblet es disposa a colpejar la pilota durant una partida. Foto: FPV.

Un pilotari de Quart de Poblet es disposa a colpejar la pilota durant una partida. Foto: FPV.

Les localitats de Benidorm i Massamagrell seran les seus dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles, de categoria juvenil. Al poliesportiu de la localitat de l’Horta Nord jugaran els equips de Quart de Poblet, Alginet, Borbotó A, Massamagrell A i Piles. A Benidorm, jugaran els equips de Mutxamel, Benidorm, Murla, Orba A i Orba B. Els dos millors equips de cada província passaran a la fase Autonòmica que es disputarà el dissabte 10 de gener.

Este cap de setmana també es disputaran les finals provincials de València, a Canals, i de la província d’Alacant, a Benidorm. A Canals participaran 11 escoles (Moixent, Almussafes, Albuixech, Massamagrell, Pobla de Vallbona, Montserrat, El Puig, Piles, Alfara de la Baronia, Llíria i Borbotó). Mentres que a Benidorm, participaran huit escoles (Ondara, Petrer, Beniarbeig, Xábia, Sella, Orba, Benidorm i Tibi). Es disputaran un total de 16 partides amb molt d’interès per als amants de les tres parets i per als aficionats que disfruten de veure les evolucions dels més joves.