Inicio / Amateur / Escala i corda / Pablo II i Marc completen les semifinals de l’Individual sub-23

Pablo II i Marc completen les semifinals de l’Individual sub-23

Pablo II de Borriol fa el dau durant una partida. Foto: FPV.

Pablo II de Borriol fa el dau durant una partida. Foto: FPV.

Al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada s’han completat este dimarts les semifinals del VII Individual sub-23 d´escala i corda. El favorit i actual campió, Pablo II de Borriol ha guanyat 60-50 a la revelació d’esta temporada, Sergi de Meliana, que ho ha intentat fins al final. Pablo ha demostrat que esta més assaonat en partides d’este nivell però ha acusat la falta d’adaptació al trinquet de Moncada.

Dilluns, al trinquet de Llíria, Marc de Monserrat superava a Guillermo d’El Puig 60-35 després de ser més regular que el seu rival, que no va tindre la seua millor actuació en una vesprada plujosa que va impedir que es jugara al trinquet de la Pobla Vallbona.

Dilluns que ve 22 de desembre es disputaran les dos semifinals al trinquet de la Pobla de Vallbona,. D’una banda jugaran Carlos de Massalfassar i Marc de Monserrat, mentre que al trinquet de Borriana s’enfrontaran Pablo de Borriol i Francés de Petrer.

Seran dues partides molt interessants amb quatre de les joves promeses que pugen en l’escalafó amb molta força. Les finals es disputaran al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, divendres 26 de desembre.