Inicio / Professional / Raspall professional / Marrahí i Moncho enceten els quarts de final de l’Individual

Marrahí i Moncho enceten els quarts de final de l’Individual

Marrahí juga amb l'esquerra per dalt durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: El Zurdo.

Marrahí juga amb l’esquerra per dalt durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: El Zurdo.

El trinquet de La Llosa de Ranes obri este dijous els quarts de final de l’Individual de raspall amb el duel entre Marrahí i Moncho. La segona ronda de la competició quedava tancada este dimarts amb la victòria de Sergio contra Canari en partida ‘sabatera’ (25-5) disputada al trinquet de Bellreguard.

Ara, el mà a mà del raspall puja de to amb l’entrada dels quatre caps de sèrie designats per l’organització. El primer en eixir a escena és Marrahí, actual campió de la Lliga de raspall i un dels rests de referència dins de la modalitat. El de Villanueva de Castellón té per davant un debut complicat contra Moncho, actual subcampió de l’Individual. Actualment, el de Manuel no travessa l’espectacular moment de forma en què va arribar al campionat en 2013, però la seua bravura i valentia el converteixen en un rival incòmode sempre.

Així ho va demostrar el passat diumenge a Xeraco, quan va alçar un val-30 en contra davant Miravalles, que el va posar contra les cordes.

Una de les claus de la partida d’este dijous podria ser l’encert en la treta de Marrahí. El potent pilotari de la Ribera Alta té en la primera pilotada la seua gran arma. Els jocs del dau, per tant, seran el seu punt fort, els que ha de conservar per a després atacar des del rest. Moncho intentarà fer front a la trompada inicial del seu rival i posar la pilota en joc per a perllongar els quinzes i fer dubtar a Marrahí.

Després de la partida de dijous, programada per a les 18.30 hores, La Llosa de Ranes serà també la següent parada de l’Individual de raspall amb la segona eliminatòria de quarts, prevista per a este dissabte. En este cas, els contendents seran Moltó, altre dels caps de sèrie, i Sergio, en un duel igualat en què el de Barxeta ha de demostrar la gran preparació física a la que s’ha sotmès les últimes setmanes per tal d’arribar en plena forma al debut.

També dissabte, però a Bellreguard, es disputarà la tercera eliminatòria de quarts de final. Estan anunciats l’actual campió, Coeter II, i Punxa. Per últim, l’esperada estrena de Waldo es produirà el proper dimarts a Oliva. Pepe de La Llosa serà el seu rival.