Inicio / Professional / Raspall professional / Sergio i Canari pugnen pels quarts de final a Bellreguard

Sergio i Canari pugnen pels quarts de final a Bellreguard

Sergio raspa una pilota durant una partida al trinquet de La Llosa de Ranes. Foto: Frediesport.

Sergio raspa una pilota durant una partida al trinquet de La Llosa de Ranes. Foto: Frediesport.

El trinquet de Bellreguard acull este dimarts l’última partida de la segona ronda de l’Individual de raspall, que enfrontarà a Sergio i Canari. El duel havia de disputar-se al trinquet d’Oliva, però les deficiències en la històrica instal·lació, que van motivar el seu tancament unes setmanes enrere, ha provocat el canvi de seu de la partida.

Sergio, un dels jugadors més en forma del raspall actual, lluitarà contra el punter Canari per un lloc en els quarts de final, on els espera Moltó. El de Xeraco arriba a esta segona ronda després d’haver superat a Escoto en la primera partida. El de Genovés, per la seua banda, estava automàticament classificat per a la segona ronda.

Després de la partida de Bellreguard, entraran en joc en l’Individual els caps de sèrie en quarts de final. Marrahí tindrà com a rival a Moncho dijous a La Llosa de Ranes. També a La Llosa, Moltó s’enfrontarà a Sergio o Canari el dissabte. El mateix dia, però a Bellreguard, Coeter II i Punxa protagonitzaran la tercera partida de quarts. La ronda es tancarà el dia 23 a Oliva, on jugaran per un lloc en semifinals Waldo i Pepe.