Inicio / Professional / Raspall professional / Moncho se salva per la mínima

Moncho se salva per la mínima

Moncho es prepara per a colpejar amb l'esquerra durant la final de l'Individual 2013 a Piles. Foto: Frediesport.

Moncho es prepara per a colpejar amb l’esquerra durant la final de l’Individual 2013 a Piles. Foto: Frediesport.

L’Individual de raspall ha viscut este diumenge a Xeraco la millor partida fins a la data de l’actual edició. Moncho ha patit de valent per desfer-se de Miravalles, al que ha superat després de la igualada a 20. El punter de Genovés ha tingut en les seues mans la victòria quan ha gaudit de val-30 i la pilota parada al 6, quan estava a la part del dau. Abans, també havia tingut val per a posar el que haguera sigut un quasi definitiu 20-10.

Però Moncho ha sabut refer-se als moments de màxima pressió i ha capgirat la situació per a emportar-se una victòria treballada, que ha arribat després de quasi dues hores de joc. Ara, el de Manuel s’enfrontarà a Marrahí en quarts de final. L’enfrontament està previst per al proper dijous a La Llosa de Ranes.

El cap de setmana ha sigut intens en l’Individual, que dissabte visitava el trinquet Ciscar de Piles amb l’enfrontament entre Pepe i Ricard. El primer derrotava al segon en partida ‘sabatera’ (25-5). El de La Llosa de Ranes serà rival de Waldo en quarts de final el proper 23 de desembre a Oliva.