Inicio / Professional / Raspall professional / Punxa remunta i s’enfrontarà a Coeter II en quarts de final

Punxa remunta i s’enfrontarà a Coeter II en quarts de final

Punxa es prepara per a colpejar una pilota durant una partida al trinquet de La Llosa de Ranes. Foto: Frediesport.

Punxa es prepara per a colpejar una pilota durant una partida al trinquet de La Llosa de Ranes. Foto: Frediesport.

Punxa es va convertir este dimecres en el primer pilotari classificat per als quarts de final de l’Individual de raspall després de superar a Guille en la partida celebrada al Nou Trinquet de guadassuar.

El de Piles es va veure obligat a remuntar un 20-15 advers en el moment clau. Fins a l’iguals a 15, ambdós jugadors sumaren els jocs des del rest. El d’alzira es posava per davant amb la seua treta i pareixia que podria rematar la victòria. Però Punxa es va refer del colp, va sumar també el seu dau, i després va rematar des de la part del rest.

El rival de Punxa en quarts de final serà ni més ni menys que l’actual campió, Coeter II, en partida programada per al 20 de desembre al trinquet de Bellreguard.

L’Individual de raspall es reprendrà este dissabte (16.30 hores) al trinquet Ciscar de Piles, on està previst l’enfrontament entre Pepe i Ricard, ambdós classificats directament per a la segona ronda del campionat.