Inicio / Professional / Raspall professional / Torn per a Sanchis i Guille en l’Individual

Torn per a Sanchis i Guille en l’Individual

Sanchis juga una pilota de carxot durant una partida al trinquet de Genovés. Foto: Frediesport.

Sanchis juga una pilota de carxot durant una partida al trinquet de Genovés. Foto: Frediesport.

El campionat Individual de raspall visita este dissabte (16.30 hores) el trinquet de Bellreguard, on s’enfrontaran per una plaça en la següent ronda Sanchis i Guille. Ambdós jugadors estan sobradament rodats al trinquet de la localitat de la Safor i s’espera una gran batalla entre dos dels talents més joves del camp professional.

Com en les dues partides precedents del torneig, es posen cara a cara un rest, Guille, i un punter, Sanchis, que a més té la particularitat de ser esquerrà. Esta condició pot convertir-se en un element decisiu per a la resolució del duel. Sanchis patirà per a defensar la llotgeta a la part del dau, i la careta a la part del rest. Tindrà, en canvi, bona defensa a la inversa, és a dir, a la muralla quan ocupe el rest i a la careta quan estiga al dau.

Guille, un pilotari ben preparat físicament que ha deixat enrere problemes en el muscle dret, tractarà de trobar-li els punts febles a un jugador de pilotada molt poderosa, que tractarà, com tots els punters, de guanyar metres i poder rematar quinzes en la seua zona habitual de joc. Front a estes armes, el d’Alzira oferirà més resistència, capacitat restadora i control del rebot. La treta també serà un element important per a Guille.

El campionat ha visitat este divendres el trinquet de Piles, on Canari s’ha desfet d’Escoto per un contundent 25-10. El de Xeraco s’enfrontarà en la següent ronda a Sergio el proper dia 16 de desembre a Bellreguard.