Inicio / Professional / Raspall professional / Guille passa de ronda

Guille passa de ronda

Guille juga de bot de braç durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: El Zurdo.

Guille juga de bot de braç durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: El Zurdo.

L’Individual de raspall ha visitat este dissabte el trinquet de Bellreguard, on Guille ha superat 25-10 a Sanchis. El punter de Montesa només ha pogut oferir resistència quan ocupava la part del rest i, de fet, d’eixida s’ha posat 10-5 amb la treta de Guille. Malgrat el bon començament de Sanchis, el seu rival ha anat guanyant terreny i apoderant-se del ritme del joc, fent bona la seua condició de rest en un torneig reservat normalment als pilotaris en la seua posició.

Després del primer joc de Sanchis, Guille no ha donat alternativa i ha fet front a tots els recursos de Sanchis amb les seues armes, és a dir, bona defensa, treta poderosa i resistència davant l’impetu de Sanchis. El de Montesa no ha pogut sumar cap joc més.

Ara, l’Individual de raspall afronta la segona ronda, per a la que s’han classificat Miravalles i Canari, dos punters, i el rest Guille. La següent partida enfrontarà al d’Alzira contra Punxa el proper dimecres al trinquet de Guadassuar. El dissabte dia 13, a Piles, es produirà el duel entre Pepe i Ricard. Xeraco espera el diumenge el duel entre Moncho i Miravalles, mentre que el dimarts 16, Sergio i Canari s’enfrontaran a Bellreguard. Els guanyadors d’estes quatre partides accediran a la fase on esperen els caps de sèrie: Coeter II, Waldo, Marrahí i Moltó.