Inicio / Amateur / Escala i corda / El futur de l’escala i corda té una cita en l’Individual sub-23

El futur de l’escala i corda té una cita en l’Individual sub-23

Francés juga una pilota per davant durant una partida. Foto: Frediesport.

Francés juga una pilota per davant durant una partida. Foto: Frediesport.

Este divendres comença al trinquet de Petrer l’Individual sub-23 d’escala i corda. Enguanya participaran un total de 13 jugadors, que conformen el futur més immediat de l’especialitat.

En esta edició es disputaran 12 partides. La primera d’elles enfrontarà a Héctor de Benimagrell i Sergi d’Agost este divendres a Petrer. En la següent ronda, que es disputarà el dilluns 8 de desembre al trinquet de Genovés, s’enfrontaran huit jugadors per a tractar de passar a la segona fase, on estan esperant com a caps de sèrie, els millors de l’edició passada: Pablo II, Ferrer, Marc de Montserrat i Pepet d’Alfara del Patriarca.

La segona fase començarà divendres 12 de desembre al trinquet Eusebio de Sueca, amb dos partides de quarts de final. Les finals seran el divendres 26 de desembre en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Els participants d’esta edició de 2014, són Carlos de Massalfassar, Eric de La Pobla de Vallbona, Francés, Héctor de Benimagrell, Guillermo, Julián de Beniparrell, Kevin, Marc de Montserrat, Pablo II, Pepet, Sergi d’Agost i Sergi Quilis de Meliana.

Esta competició l’han guanyat grans jugadors que ja estan disputant grans competicions professionals com Fageca (guanyador en 2008, 2099 i 2010), Puchol II (guanyador en 2011), Monrabal (guanyador en 2012) i Pablo de Borriol (guanyador en 2013).

En esta edició també hi ha molts favorits per a conquerir este títol oficial. De moment l’únic que ha pogut alçar els títols individuals en sub-16, sub-18 i sub-23 ha sigut Pablo II de Borriol, en la modalitat d’escala i corda, que enguany optarà a aconseguir el seu segon títol, encara que els rivals són de molta entitat i no ho tindrà fàcil.