Inicio / Professional / Raspall professional / Moltó anuncia que es deslliga d’A Mà Pilota

Moltó anuncia que es deslliga d’A Mà Pilota

Moltó colpeja la pilota de bot de braç durant una partida al trinquet de Genovés. Foto: Frediesport.

Moltó colpeja la pilota de bot de braç durant una partida al trinquet de Genovés. Foto: Frediesport.

El raspador de Barxeta Alfonso Moltó, conegut als trinquets com Moltó, ha anunciat que es deslliga de la disciplina d’A Mà Pilota i des d’esta setmana passarà a jugar fora de l’agenda del club, que té contractades a 13 de les màximes figures de la modalitat.

Segons ha explicat el rest a Pilotavalenciana.com, la iniciativa impulsada per Waldo no ha complit part de les seues expectatives econòmiques, professionals i esportives: “No tinc res en contra, i no me’n vaig perquè no hagen complit. Però veig que no s’està avançant en alguns aspectes després de dos mesos de funcionament”, comenta el pilotari.

Moltó no està satisfet amb la càrrega de treball que li ofereix A Mà Pilota, ni amb els honoraris que esta càrrega li reporta: “No tinc prou amb una partida a la setmana. I si en vull jugar dues, han de ser dissabte i diumenge, i no és la marxa que vull portar”, explica el jugador.

El pilotari afegeix més motius: “Me’n vaig perquè no m’agrada la situació en la que estan les coses. Sé que han intentat negociar amb els trinqueters, però tot és negociar i negociar, i les postures continuen estant molt distanciades. L’empresa només té espai al trinquet de Piles i algun altre ocasionalment, però jo no vull jugar dos dies seguits, perquè així no puc donar el meu nivell”, justifica.

Moltó, una de les màximes figures de l’especialitat, es mostra comprensiu amb els dos bàndols de la guerra iniciada en el raspall professional arran del naixement d’A Mà Pilota i el rebuig de la majoria dels trinqueters: “Entenc a les dues parts, però no estic còmode en esta situació. No em pareix bé que es faça competència a recintes que ens han donat partides des de sempre, i que ens han aguantat també en els moments més baixos”, diu el pilotari, en clara referència a la programació dels dissabtes a Piles, a només 3 quilòmetres de Bellreguard, que també obri les seues portes els dissabtes.

Tot i que la seua desvinculació suposa un colp per a A Mà Pilota, Moltó es mostra obert a mantenir bones relacions club en el futur: “No m’han enganyat. Jo vaig signar el conveni amb ells convençut del projecte. El que passa és que esperava que es feren les coses d’altra manera. Però si em busquen per a jugar més endavant i arribem a un acord, per mi, encantat”.

La decisió de Moltó obri un nou front en A Mà Pilota, que ja ha vist com dos dels pilotaris que van signar el conveni, Marrahí i Sergio, han acabat lluny de la seua disciplina. El document que vincula als jugadors i el club contempla una indemnització d’uns 3.000 euros en cas de rescissió unilateral de banda dels pilotaris. L’entitat va anunciar en el seu dia que estava consultant amb diferents advocats la forma de fer complir un acord que tots els jugadors van signar lliurement a principis de setembre.

Comença l’Individual
D’altra banda, el trinquet de La Llosa de Ranes acull este dilluns (18.30 hores) la primera partida de l’Individual de raspall, que enfrontarà a Ian, campió del sub-23 amb només 17 anys, contra el mitger de Genovés Miravalles. La partida començarà a les 16.00 hores.