Inicio / Professional / Raspall professional / Miravalles guanya per experiència

Miravalles guanya per experiència

Miravalles colpeja la pilota durant una partida al trinquet de Xeraco. Foto: Frediesport.

Miravalles colpeja la pilota durant una partida al trinquet de Xeraco. Foto: Frediesport.

L’Individual de raspall ha començat este dilluns al trinquet de La Llosa de Ranes amb victòria de Miravalles davant Ian per un clar 25-10. El pilotari de Genovés, més experimentat, ha passat per damunt del seu jove rival de Senyera, que amb només 17 anys es va proclamar campió del torneig sub-23 i es va guanyar el bitllet cap al campionat de màxim nivell. Ian ha mostrat ganes, però els nervis li han jugat una mala passada i no ha pogut desplegar tot el seu potencial, que és molt.

La partida ha començat amb els dos jugadors al cent per cent. Ian carregava les pilotes de força i intenció, però s’ha trobat amb la ferma resistència del punter rival, que ha capgirat diferents quinzes que dominava el contrari. La pèrdua d’estos punts clau ha acabat minant la moral d’Ian, que no trobava els espais ni l’estratègia per recuperar el govern de la partida. Amb esta situació, Miravalles ha anat imposant el seu joc fins a fer-se amb la victòria.

El triomf dóna accés al de Genovés a la següent ronda d’eliminatòries, que l’enfrontarà a l’actual subcampió, Moncho, el proper 14 de desembre a Xeraco. L’Individual de raspall es reprèn este divendres a Piles, amb l’enfrontament entre el rest d’Oliva Escoto i el punter de Xeraco Canari.