Inicio / Amateur / Frontó / Cheste prepara les finals de l’Individual de frontó

Cheste prepara les finals de l’Individual de frontó

Adrián de Quart de Poblet colpeja la pilota davant de Pasqual de La Pobla durant la final de passat Individual. Foto: FPV.

Adrián colpeja la pilota davant de Pasqual durant la final del passat Individual. Foto: FPV.

L’Ajuntament de Cheste ha presentat este dimarts les finals de totes les categories del Campionat Autonòmic de Frontó Individual – XXVIII Trofeu president de la Generalitat. L’alcalde del municipi, David Doménech, acompanyat pel vicepresident de la Federació, i encarregat de l’àrea del frontó, Daniel Novejarque, han rebut a tots aquells jugadors que competixen des de finals del mes d’agost i que per mèrits propis s’han guanyat un lloc en la final. El campionat està compost per set categories, cinc d’elles que es juguen durant el cap de setmana, i les dues restants entre setmana. Totes es resoldran al frontó Barón de Cheste.

Ja este dimarts s’han disputat les finals de les categories entre setmana, mentre que la següent jornada de partides està prevista per al dissabte, quan es disputen les finals de segona, tercera i quarta categoria. Jaime del CPV Quart de Poblet i Isaac del CPV Almussafes seran els protagonistes de la final de segona categoria. Jaime ha passat la semifinal d’una manera molt contundent i ix com a favorit en esta final. Derrotava en semis a Nacho d’Estivella, guanyant tant l’anada com la tornada de manera còmoda. Per la seua banda, Isaac ha derrotat en l’anterior ronda a Iván, del CPV Quart de Poblet, però en este cas, per un resultat prou ajustat.

La final de la tercera categoria farà que s’enfronten un jugador del CPV Alcublas, Jesús, i Marcelo, del CPV Casinos. A Jesús li ha resultat més costós accedir a esta final, ja que va haver de remuntar en la tornada, al seu frontó, contra Luis de Godella. No obstant això, Marcelo guanyava a Javi d’Almussafes tant a domicili com després a casa per a certificar el seu passe a la final.

Ja en quarta categoria, Toni del CPV Moixent i el més que favorit per a fer-se amb el títol, que no és un altre que Xavi del CPV Godella, es veuran les cares per endur-se el títol. Se li concedix esta condició a Xavi a causa de la seua brillant fase de classificació, en la que no va perdre ni una sola partida, així com el seu pas per la semifinal, en la que Rafa d’Alcublas no pugué arribar ni a 20 tantos en cap de les dues partides. Toni també ha tingut una molt bona trajectòria en este campionat, i en semifinals es desfeia del seu paisà Pedro.

I com a colofó, i programat per a la jornada del diumenge, s’anuncien les finals de primera categoria i de categoria especial. La d’especial la disputaran dos aguerrits jugadors com són Dani del CPV Almussafes i Ximo, del CPV Almenara. Cal destacar de cara a esta final que Ximo arrossega un xicotet esquinç de la seua semifinal disputada contra Jose de Moixent. Per la seua banda, Dani arriba en plenitud de forma, després de derrotar en semifinals a Fran de Quartell d’una manera molt contundent. La final, tota una incògnita, es disputarà a partir de les 10.30h del diumenge.

I la cirereta del pastís i última final d’esta edició serà la que repetisca el cartell de la final de l’any passat, açò és, Pasqual de La Pobla contra Adrián de Quart de Poblet. A partir de les 12.00 podrem disfrutar d’estos dos jugadors de màxim nivell que han superat la ronda de semifinals pràcticament sense despentinar-se. Ambdós aconseguien un resultat amplíssim en l’anada que els feia afrontar la volta amb una tranquil·litat inaudita en esta ronda. Els jugadors que queien a mans d’estos dos jugadors eren Adrián de Museros i Alejandro de Paterna.