Inicio / Amateur / One wall / Fornos, Borbotó i Bicorp triomfen en els JECV de one wall femení

Fornos, Borbotó i Bicorp triomfen en els JECV de one wall femení

Una jugadora de Borbotó es disposa a colpejar de bot de braç durant una de les partides celebrades diumenge a Massamagrell. Foto. FPV.

Una jugadora de Borbotó es disposa a colpejar de bot de braç durant una de les partides celebrades diumenge a Massamagrell. Foto. FPV.

La fase final autonòmica femenina dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de one wall individual es van disputar al poliesportiu de Massamagrell este diumenge. Amb un gran ambient esportiu, les jugadores van demostrar el seu nivell de joc i que a poc a poc es van incorporant més escoles i xiques a les competicions femenines.

La gran sorpresa de la jornada arribà d’un centre educatiu de València, el CEIP Fernando Rodriguez Fornos, que aconseguí els ors en les categories benjamí i aleví. En les categories infantil, cadet i juvenil guanyaven algunes de les favorites: Victòria de Borbotó, Mar de Bicorp i Marta de Borbotó.

Després de disputar quasi 150 partides de competició, entregaven els diplomes i medalles la regidora d’esports de Massamagrell, Elisa Talaero, i Paco Cabanes Genovés.

La gran triomfadora ha sigut l’escola de Borbotó que s’emportava cinc medalles, dos d’or, dos de plata i una de bronze, junt amb el CEIP Fernando Rodriguez Fornos, que aconseguia dos ors. L’entrenadora d’estos dos centres és Ana Belen Giner de Borbotó, que ha aconseguit quatre dels cinc títols en joc.