Inicio / Professional / Escala i corda professional / Contundent victòria de Rodrigo, Dani i Monrabal

Contundent victòria de Rodrigo, Dani i Monrabal

Dani es disposa a colpejar una pilota durant la partida d'este dimarts al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Foto: Val Net.

Dani es disposa a colpejar una pilota durant la partida d’este dimarts al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Foto: Val Net.

El trio de Bneidorm, format per Rodrigo, Dani i Monrabal, ha aconseguit este dimarts la victòria davant Soro III i Salva (Massamagrell) en la primera semifinal de la primera ronda del Circuit Professional. El duel, disputat al trinquet Tio Pena, ha acabat amb 60-30 a favor de l’equip alacantí, que aconsegueix d’esta forma la classificació per a la final de ronda, programada per al proper diumenge de vesprada al trinquet d’Alzira.

En la partida, Rodrigo i els seus han dominat en tot moment el tempo del joc i s’han apoderat dels espais del trinquet. Cadascú en la seua línia, Rodrigo, Dani i Monrabal han brodat el seu treball. L’escaleter ha fet un bon dau i s’ha mostrat eficient al rest i en el rebot. Dani ha demostrat que està en el camí de recuperar les seues prestacions, i ha marejat als rivals en un trinquet on rendeix de meravella. I Monrabal ha sigut un autèntic mal de cap per a Soro III i Salva, que ho han intentat sense massa fortuna. A la parella l’ha condemnat la incapacitat de trobar el quinze.

El Circuit Professional continua este dimecres (18.30 hores) a Guadassuar amb la disputa de la segona semifinal de ronda, en la que Puchol II i Santi s’enfrontaran a León, Pere i Carlos. La parella ve de derrotar a Fageca i Félix el passat diumenge a Dénia, mentre que el trio es va desfer de Miguel i Raúl en l’estrena del passat divendres a Genovés. En la prèvia, el Nou Trinquet anuncia raspall, amb Marrahí i Galan contra Sergio i Sanchis.