Inicio / Amateur / One wall / Massamagrell tanca els JECV femenins de one wall

Massamagrell tanca els JECV femenins de one wall

Les participants en els Jocs Esportius de one wall posen amb les autoritats. Foto: FPV.

Les participants en els Jocs Esportius de one wall posen amb les autoritats. Foto: FPV.

La localitat de de Massamagrell acull este diumenge la fase final femenina dels XXXIII Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall de one wall individual. Participaran 22 escoles (Alfara de la Baronia, Algimia d’Alfara, Alqueria d’Asnar, Beniarbeig, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, la Llosa de Ranes, Massamagrell, Massalfassar, Meliana, Moixent, Oliva-Santa Anna, Onda, Petrer, Rafelbunyol, Sella, Tavernes Blanques, València-IES Rascanya-Benimaclet, València-Tomàs de Montañana, València-Fernando Rodriguez Fornos i Vall de Laguar). En total, participaran 80 jugadores en les cinc categories de competició i es disputaran quasi 150 partides, a partir de les 10 hores, als frontons del Poliesportiu.