Inicio / Amateur / Frontó / Pasqual i Adrián, a la final de l’Individual de frontó

Pasqual i Adrián, a la final de l’Individual de frontó

Adrián de Qurt juga una pilota per baix durant una partida de frontó. Foto: FPV.

Adrián de Qurt juga una pilota per baix durant una partida de frontó. Foto: FPV.

Pasqual de La Pobla de Vallbona i Adrian de Quart de Poblet han aconseguit este diumenge certificar la seua classificació per a la final de l’Individual de frontó. Ambdós portaven un considerable avantatge de les partides d’anada, on pràcticament havien sentenciat la seua classificació per a la final. Pasqual havia derrotat Adrián de Museros deixant-lo en 26, mentres que Adrián de Quart havia guanyat a Alex per 41 a 25. Amb açò, Pasqual i Adrián de Quart jugaran la final d’esta màxima categoria, l’especial, diumenge 30 de novembre en el frontó Barón de Cheste.

A més, este passat cap de setmana es disputava l’anada de semifinals de tres categories. En primera, José de Moixent s’imposava 41 a 31 a Ximo d’Almenara, eliminatòria que es presenta molt oberta per a la tornada. Per la seua banda, Dani d’Alginet s’imposava a domicili a Fran de Quartell per 21 a 41, semifinal esta que pareix quasi definida.

En la segona categoria, Nacho d’Estivella perdia a casa per 29 a 41 contra Jaime de Quart de Poblet, mentres que Isaac d’Alcàsser s’imposava a Iván, també de Quart de Poblet, per 37 a 41. Molt obertes estes dos eliminatòries que es resoldran el pròxim cap de setmana.

En tercera, els locals van fer valdre el factor pista, ja que, Marcelo de Casinos s’imposava en el seu frontó a Javi d’Almussafes, pel marcador de 41 a 33, mentres que Luis de Godella també derrotava a casa a Txetxu d’Alcublas per 41 a 32.

En quarta categoria, un dels finalistes ja el coneixem i serà Toni de Moixent. El seu rival eixirà de l’eliminatòria entre Rafa d’Alcublas i Xavi de Godella, encara que este últim té peu i mig en dita final, ja que a casa es va imposar per 41 a 16, un resultat pràcticament determinant.

Les semifinals de les categories d’entre setmana es disputaran al llarg dels pròxims dies.