Inicio / Amateur / One wall / Francés també domina el one wall

Francés també domina el one wall

Els participants en les finals de one wall juvenil posen al poliesportiu de Massamagrell. Foto: FPV.

Els participants en les finals de one wall juvenil posen al poliesportiu de Massamagrell. Foto: FPV.

La fase final autonòmica dels dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de one wall Individual en categoria juvenil es va disputar al poliesportiu de Massamagrell este diumenge. Després de disputar-se la primera fase on han participat 22 pilotaris de 10 clubs i 50 partides, es van classificar els huit millors jugadors per a disputar els quarts de final: José Ramón de Borbotó, Julio d’Alginet, Saxa d’Orba, Álvaro Francés de Petrer, Adrián de Petrer, Pablo Salvador de Borbotó, Josep d’Orba, també conegut com Conillet, i Juanmi d’Orba.

El sorteig dels quarts de final i semifinals oferia grans partides com en la primera fase. La partida més disputada de quarts de final fou la que enfrontava a Juanmi d’Orba contra Conillet, 10-11, amb remuntada en l’últim moment per al segon, que guanyà en l’últim sospir a una de les grans sorpreses de la temporada.

Francés superava per 11-6 a Saxa d’Orba. Pablo Salvador de Borbotó vencia per 11-4 a Adrián de Petrer. Julio d’Alginet eliminava per 11-4 a José Ramón de Borbotó. En semifinals es van veure de nou dues partides jugades de poder a poder, on vencia Francés per 11-8, a Conillet, i Julio d’Alginet guanyava per 11-6 a Pablo Salvador de Borbotó.

En les finals, Conillet ha guanyat a Pablo Salvador de Borbotó, per 11 a 7 i Francés ha guanyat a Julio d’Alginet, per 11 a 5. El de Petrer, s’ha proclamat campió després de realitzar una competició perfecta, ja que no ha perdut cap partida al llarg de la jornada, sent l’únic jugador invicte.

L’activitat del one wall no s’atura i el diumenge 23 de novembre es disputarà la fase final autonòmica per parelles de categoria juvenil i la fase final autonòmica de les categories femenines. La resta de categories ja van quedar decidides en setmanes passades.