Inicio / Amateur / One wall / Finals de one wall juvenil a Massamagrell

Finals de one wall juvenil a Massamagrell

Un jove pilotari colpeja la pilota durant una partida de one wall a Massamagrell. Foto: FPV.

Un jove pilotari colpeja la pilota durant una partida de one wall a Massamagrell. Foto: FPV.

Este diumenge els millors 22 juvenils de la Comunitat Valenciana en la modalitat de one wall disputaran la fase final Autonòmica. En joc estan les medalles més importants de la categoria dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en esta disciplina de nov implantació, que ha tingut una gran acceptació entre els joves i les joves jugadors i jugadores de pilota valenciana.

al Poliesportiu de Massamagrell estaran representades 10 escoles: Borbotó, Alginet, Orba, Piles, Mutxamel, Petrer, Moixent, Benidorm, Massamagrell i Alcàntera-Càrcer. Les més destacades per la seua representació són: Orba i Borbotó, amb quatre jugadors respectivament. A partir de les 15.00 hores es disputara la fase final autonòmica, amb la presència dels millors pilotaris.