Inicio / Amateur / One wall / Gran festa en les finals dels Jocs Esportius de one wall

Gran festa en les finals dels Jocs Esportius de one wall

Alguns dels finalistes posen amb les autoritats després de les finals del passat diuemnge. Foto: FPV.

Alguns dels finalistes posen amb les autoritats després de les finals del passat diuemnge. Foto: FPV.

Massamagrell va disfrutar d’una gran jornada de promoció este diumenge amb les millors escoles en la modalitat internacional el passat cap de setmana. Des de primera hora del matí del dissabte, el poliesportiu de la localitat de l´Horta Nord es va convertir en un gran escenari on van estar competint al llarg de tot el dia 31 escoles, amb quasi 200 jugadors que van ser acompanyats dels seus monitors, familiars i amics per a presenciar les fases finals dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de one wall parelles i one wall individual.

Es van disputar més de 300 partides des de les 9.00 hores, en una jornada espectacular on els xavals benjamins, alevins, infantils i cadets van disfrutar d’esta modalitat internacional. Fins a 18 escoles van lluitar per les medalles autonòmiques en estes quatre categories; Orba, Benidorm, Tibi, Borbotó, Petrer, Alginet, Oliva, Onda, Montserrat, Vinalesa, Moixent, Ondara, Albuixech, Alcàntera-Càrcer, Massalfassar, Murla, Piles i Almussafes.

La pluja obliga a disputar part de la competició en el pavelló de one wall de Massamagrell, on es van disputar les finals individuals. Al llarg de la jornada van entregar les medalles i diplomes les autoritats locals, federatives, junt a Paco Genovés, que una vegada més va estar firmant autògrafs i fent-se fotos amb xiquets i pares. Diumenge que ve continuaran les finals autonòmiques amb les de categoria juvenil.