Inicio / Amateur / One wall / Massamagrell tanca els Jocs Esportius de one wall

Massamagrell tanca els Jocs Esportius de one wall

Un dels participants en els JECV de one wall es disposa a colpejar una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Un dels participants en els JECV de one wall es disposa a colpejar una pilota durant una partida. Foto: FPV.

La localitat de Massamagrell albergarà este diumenge les primeres finals autonòmiques dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana que es disputaran durant la temporada 2014-2015. Concretament es disputarà la fase final autonòmica de la modalitat individual i per parelles de one wall. En aquesta jornada de promoció esportiva participaran els equips de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet de més de 25 escoles de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

La jornada s’iniciarà a partir de les 9.00 hores amb la disputa de la fase final autonòmica de la competició d’One Wall per parelles. Els 20 finalistes en les categories infantil i cadet disputaran una fase repartits en quatre grups de cinc equips. Mentre que en les categories benjamí i aleví els 16 equips classificats disputaran una fase distribuïts en quatre grups de quatre equips cadascun. Els millors equips de les lliguetes es classificaran per a la fase final. Per últim, al final del matí es realitzarà l’entrega de medalles als jugadors participants en el pavelló poliesportiu.

Per la vesprada és disputarà la fase final autonòmica de la competició Individual dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’One Wall. En la categoria cadet els 20 finalistes disputaran una fase repartits en quatre grups de cinc jugadors. En la categoria infantil disputaran la fase de grups un total de 26 jugadors. La competició en la categoria aleví estarà formada per quatre grups de cinc jugadors, mentre que en benjamins participaran un total de 19 jugadors.

Al finalitzar la competició de grups, els millors jugadors de cada grup disputaran una fase final on es decidiran els campions de cada categoria. Per últim, i per a concloure amb la jornada, aproximadament sobre les 18:00 hores es procedirà a l’entrega de les medalles als jugadors participants al pavelló poliesportiu.

A més, la localitat de l’Horta Nord també serà la seu de diverses fases finals autonòmiques durant aquest mes. Concretament, el pròxim 16 de Novembre de vesprada es disputarà la fase final autonòmica de l’Individual de la modalitat en categoria juvenil, mentre que la competició en aquesta mateixa categoria per parelles es disputarà el dia 23 de Novembre per la vesprada. Per últim, aquest mateix dia pel matí és disputarà la fase final autonòmica Individual femenina en les categories compreses entre benjamí i juvenil.