Inicio / Amateur / Perxa / Sella regna en la Lliga a perxa

Sella regna en la Lliga a perxa

Els pilotaris de Sella i Benimagrell posen amb les autoritats després de la final celebrada este diumenge a Benifallim. Foto: FPV.

Els pilotaris de Sella i Benimagrell posen amb les autoritats després de la final celebrada este diumenge a Benifallim. Foto: FPV.

L’equip de Sella es proclamava de nou campió de la Lliga de Perxa este diumenge en superar als pilotaris de Benimagrell per 10-7. Amb aquest nou entorxat, el club es converteix en el més llorejat de la modalitat, amb set títols aconseguits els anys, 1986, 1993, 1996, 2007, 2008, 2013 i esta última, la de 2014.

La localitat de Benifallim acollia ahir una magnífica jornada de perxa amb la disputa de les tres finals. Obrien foc els finalistes de la tercera categoria, els equips de Sant Vicent (Joaquin, Jose Miguel, Carlos, Javier, Adrián i Jorge) i els locals, l’equip de Benifallim (Quelo, Jose Antonio, Óscar, Marcos, Miquel i Jaume). Fou la final més llarga de totes, després d’una hora de competició, el marcador reflectia un 3-3, mostra de la igualtat i intensitat de la partida. Després de més de dos hores, la final se l’emportava el jove equip de Sant Vicent, que finalment s’imposava per 10-5.

Continuava la matinal amb la final de la categoria de plata, que, en este cas, enfrontava les formacions de Sella i de Mutxamel. S’avançava Mutxamel amb un 9 a 4 al marcador que pareixia definitiu, però l’equip de Sella (Carlos, Adolfo, Vicente, Rafel, Javi i Toni) va reaccionar fent dos jocs més. A la fí, Mutxamel amb un equip molt més compensat (Pepe, Borja, Joan Carles, Miguel, Guille i Jose) tancava la final amb un 10-6.

Ja per la vesprada es disputava la final de la màxima categoria, la que s’esperava fóra de més nivell, i així va ser. Sella volia mantindre el títol aconseguit l’any passat, i el va aconseguir, a més, davant el mateix rival, el potent equip de Benimagrell, que per a esta ocasió formava amb Sergi, Mario, Paco, Hèctor, Raúl i Albert. Això sí, molt van haver de patir els de Sella, en aquesta ocasió amb Pau, Jordi, Quico, Dani, Javi i Jaume, per endur-se la final per un marcador de 10-7.

El carrer de Benifallim va registrar un gran ambient durant tot el dia en el que va suposar un jornada festiva per a la població de l’Alcoià. Varen estar presents les autoritats locals, amb l’Alcalde, Carlos Barrachina. També assistien a la cita l’alcalde en funcions de Sella, Jose Pascual Rubio, i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.