Inicio / Amateur / One wall / Mutxamel i l’Alfàs del Pi, sorpreses alacantines en one wall

Mutxamel i l’Alfàs del Pi, sorpreses alacantines en one wall

Els jugadors alacantins disputen les partides dels Jocs Esportius el passat cap de setmana a Agost. Foto: FPV.

Els jugadors alacantins disputen les partides dels Jocs Esportius el passat cap de setmana a Agost. Foto: FPV.

A la localitat d’Agost es disputava la primera fase de la competició dels XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la disciplina de one wall per parelles, en el subgrup d’Alacant Sud. En esta jornada, set escoles van aconseguir classificar equips per a la disputa de la fase final: Petrer, Sella, l’Alfàs del Pi, Tibi, Benidorm, Mutxamel i Agost.

Una de les sorpreses la va protagonitzar l’equip de Mutxamel, en categoria juvenil, que va segellar la seua classificació com primera de grup després de véncer a Petrer A. També l’Alfàs del Pi va passar a la següent fase en categoria aleví. Les escoles amb més representació en la fase final seran Tibi, amb cinc equips i Petrer, amb quatre equips.

La fase final de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet es jugarà el diumenge 9 de novembre en la localitat de Massamagrell, a partir de les 9 hores. La categoria juvenil, es disputarà el diumenge 23 de novembre a partir de les 15 hores.