Inicio / Amateur / One wall / Tavernes Blanques sorprén en els Jocs Esportius de One Wall

Tavernes Blanques sorprén en els Jocs Esportius de One Wall

Un dels pilotaris de Tavernes Blanques juga una pilota durant les partides del passat cap de setmana. Foto: FPV.

Un dels pilotaris de Tavernes Blanques juga una pilota durant les partides del passat cap de setmana. Foto: FPV.

El passat cap de setmana es va disputar en la localitat de Massamagrell la primera fase dels XXXIII Jocs Esportius de One Wall per parelles, amb la participació d’escoles de la província de València. Una jornada molt completa on es van disputar més de 200 partides, i on 13 escoles van aconseguir classificar-se per a les jornades finals: Massamagrell, Meliana, Albuixech, Algimia d’Alfara, Massalfassar, Vinalesa, Albuixech, Alfara de la Baronia, Borbotó, Montserrat, Quart de Poblet, Tavernes Blanques i Alginet.

Les escoles més destacades van ser Vinalesa, Borbotó, Albuixech que van classificar cinc equips, encara que la revelació va ser Tavernes Blanques, que va classificar tres equips per a la fase final.

Els equips que es va classificar per a les finals autonòmiques són, en categoria benjamí, Massamagrell B, Meliana A, Albuixech B, Algimia Alfara A, Massalfassar A, Massamagrell A, Vinalesa A i Albuixech A. En alevins, Albuixech A, Borbotó A, Albuixech B, Alfara de la Baronia, Montserrat A, Massamagrell A, Massamagrell B, Vinalesa A i Massalfassar.

En categoria infantil, Alginet, Tavernes Blanques B, Montserrat A, Vinalesa, Borbotó A, Massalfassar, Albuixech A i Tavernes Blanques B també estaran en les finals autonòmiques, el mateix que
Meliana A, Vinalesa A, Vinalesa B, Borbotó A, Massalfassar i Montserrat en cadets. Quan a la categoria juvenil, Borbotó C, Quart de Poblet, Alginet, Tavernes Blanques B, Borbotó A i Montserrat també continuen endavant.

Als equips de la província de València se sumaran els que ja van aconseguir classificar-se de les comarques d’Alacant. La fase final de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet es jugara el diumenge 9 de novembre a la localitat de Massamagrell, a partir de les 9 hores. La categoria juvenil, es disputarà el diumenge 23 de novembre a partir de les 15 hores.