Inicio / Amateur / Perxa / Benifallim decideix la Lliga a perxa

Benifallim decideix la Lliga a perxa

Un jugador realitza la treta durant una partida de perxa. Foto: FPV.

Un jugador realitza la treta durant una partida de perxa. Foto: FPV.

Diumenge que ve, dia 2 de novembre, la localitat alacantina de Benifallim acollirà les finals de la Lliga de perxa. Començarà la jornada amb la final de tercera categoria, que enfrontarà a les formacions de Sant Vicent i als amfitrions, el club de pilota de Benifallim. Es programa a partir de les 10.00 hores. A continuació, sobre les 11.30 hores serà el torn de la segona categoria, en este cas, implica a equips dels clubs de Sella i de Mutxamel.

La cirereta la posarà la final de la màxima categoria, a partir de les 15.30h, enfrontant-se les formacions de Sella i de Benimagrell, que s’està convertint en un clàssic en les finals dels jocs a ratlles. Un programa molt complet que segur farà disfrutar a tots els aficionats a la modalitat de perxa en particular, i als del joc a ratlles en general.