Inicio / Amateur / One wall / Vinalesa, Montserrat i Borbotó destaquen en one wall

Vinalesa, Montserrat i Borbotó destaquen en one wall

Alguns dels jugadors participants en el grup de València Nord de one wall posen abans de les partides. Foto: FPV.

Alguns dels jugadors participants en el grup de València Nord de one wall posen abans de les partides. Foto: FPV.

Els alumnes de les escoles de Vinalesa, Montserrat i Borbotó han destacat en el grup de València Nord dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat de one wall. Cadascuna d’estes localitats ha classificats a sis jugadors per a les finals autonòmiques.

Les partides es van jugar a Massamagrell i Borbotó, amb la participació d’un total de 15 escoles (Albalat dels Sorells, Albuixech, Alfara de la baronia, Algimia d’Alfara, Alginet, Almussafes, Borbotó, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Montserrat, Quart de Poblet, Tavernes Blanques, València-Patraix i Vinalesa).

Al remat, la jornada va comptar a el concurs de 158 esportistes. Les més afortunades van ser Vinalesa, Montserrat i Borbotó que van classificar 5 o més esportistes per a la fase final, si bé cal destacar que fins a 12 escoles van aconseguir classificar jugadors per a les finals autonòmiques.

Els jugadors classificats s’uneixen als que han accedit a les finals autonòmiques des d’Alacant, i que s’enfrontaran en les finals absolutes, programades per al 9 de novembre a Massamagrell.