Inicio / Professional / Escala i corda professional / #finalindividualEiC: Fem que la pilota valenciana siga tendència!

#finalindividualEiC: Fem que la pilota valenciana siga tendència!

final individual eic

El pròxim diumenge tenim una gran cita per als amants de la pilota valenciana. Al llarg de l’any hi ha un grapat de partides a les que tots volem anar perquè són un autèntic espectacle. La final de l’Individual d’escala i corda és una d’elles.

Així i tot, tothom no podrà anar a Montcada a veure esta partida. Alguns la podran veure algunes hores després en diferit per la televisió. Però hui en dia la societat demanda informació actualitzada a través de les xarxes socials.

Els mitjans de comunicació que normalment cobrim la pilota valenciana hem decidit anar tots a una. Volem que en Twiter, Facebook, Instagram… la pilota valenciana siga la protagonista, encara que siga per uns moments.

Per este motiu hem decidit etiquetar totes les nostres publicacions amb el hashtag o etiqueta #finalindividualEiC. Volem que qualsevol persona puga estar informada a l’instant en el mateix espai, on podrà llegir les diferents opinions i visions. També esperem que tots interactueu, que ens ajudeu a fer bollir Twitter amb dita etiqueta, que doneu les vostres opinions.

Pot ser fer de #finalindividualEiC trending topic o tendència a Twitter siga un somni, pero volem somiar junts, i volem que somieu vosaltres també. Per eixe motiu, Frediesport, Pilotaveu i Escoladepilota vos convidem a fer ús d’esta etiqueta al llarg d’esta setmana però, sobre tot, el pròxim diumenge.