Inicio / Amateur / One wall / Decidits els finalistes autonòmics dels Jocs Esportius de one wall

Decidits els finalistes autonòmics dels Jocs Esportius de one wall

Un jugador d'Ondara colpeja la pilota durant una de les partides d'este cap de setmana a Beniarbeig. Foito: FPV.

Un jugador d’Ondara colpeja la pilota durant una de les partides d’este cap de setmana a Beniarbeig. Foito: FPV.

Xàbia, Gata, Beniarbeig, Murla, Orba i Ondara, són els equips classificats per a la fase Autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) en la modalitat de one wall. Estes sis escoles de la Marina Alta van destacar en la jornada que es va disputar el passat cap de setmana a Beniarbeig, on 12 jugadors de la marina alta van classificar jugadors per a la fase final

Les escoles de pilota valenciana de Xàbia, Gata, Beniarbeig, Murla, Orba i Ondara van aconseguir classificar alguns jugadors. El passat cap de setmana es va disputar les partides que tancaven la primera fase de la competició en la marina alta, i estes sis escoles van classificar dotze jugadors. Ondara, murla i Orba tres jugadors cadascuna, Beniarbeig, Gata de Gorgos i Xàbia, un jugador respectivament.

L´anterior cap de setmana ja van aconseguir la seua classificació en esta comarca; en la categoria aleví, Marc d’Orba, en la categoria infantil, Joan d’Orba i en la categoria juvenil, Josep d’Orba i Sacha d’Orba. Tots estos jugadors s’enfrontaran el dia 9 de novembre a Massamagrell, a excepció dels juvenils que jugaran el dia 23 de novembre.