Inicio / Amateur / Perxa / Benimagrell i Sella lluitaran pel títol de la Lliga a perxa

Benimagrell i Sella lluitaran pel títol de la Lliga a perxa

Un jugador colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Un jugador colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Ja es coneixen als dos equip que lluitaran a Benifallim el pròxim dia 2 de novembre per emportar-se el títol de la màxima categoria de la Lliga a perxa – Trofeu Diputació d’Alacant, estos són els equip de Benimagrell i de Sella A.

D’una banda, Benimagrell aconseguia la classificació després de tota una demostració de poder en la semifinal davant de Murla, en la que s’impossava ja a domicili per 6 a 10 per a reafirmar-se en la tornada per 10 a 4.

Per la seua banda, Sella A ha hagut de suar d’allò més per a aconseguir classificar-se. En l’anada, guanyava al segon equip del seu mateix club, el Sella B, per 10 a 6, però en la partida de tornada queia per 8 a 10. A la fi, l’equip a es classificava per la diferència de dos jocs a favor seu.

En la categoria de plata, Mutxamel i Sella D jugaran la final. En este cas ambdós han resolt la seua eliminatòria amb gran solvència, i passen a la final que es disputarà també el dia 2 de novembre a Benifallim. Hi ha dos antecedents, les partides de lligueta, i ambdós afavorien a l’equip de Sella D, però les finals són a partida única i qualsevol cosa pot ocórrer.

La final de tercera categoria, ja coneguda des de fa unes quantes setmanes, es disputarà entre els equips de Benifallim i Sant Vicent.