Inicio / Professional / Escala i corda professional / En marxa la final més igualada dels últims anys

En marxa la final més igualada dels últims anys

Fageca,Fredi, Miguel Bailach, Mateo Castellá, Pedro, i Soro III, durant la presentació de la final de l'Individual, este dimarts. Foto: FPV.

Fageca,Fredi, Miguel Bailach, Mateo Castellá, Pedro, i Soro III, durant la presentació de la final de l’Individual, este dimarts. Foto: FPV.

Este dimarts s’ha presentat a la seu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport la gran final del XXIX Campionat Individual – President de la Generalitat d’escala i corda, que enfrontarà a Soro III i a Fageca el proper diumenge 26 d’octubre al trinquet de la Ciutat de la Pilota de Montcada.

A l’acte han assistit els dos pilotaris que han aconseguit estar a la partida que més passions desperta i que més emocions enfronta, la gran final de l’Individual. Fageca ha destacat que per a ell “ja és una gran festa poder estar a la final”, i tot i que és “molt conscient” de que juga “contra el número u”, intentarà “posar-li les coses complicades i jugar una partida de les que fan afició”. Per la seua part Soro III, que accedeix a la seua quinta final consecutiva, ha destacat la magnífica temporada que ha fet el seu contrincant, donant-li l’enhorabona per la seua trajectòria. El vigent campió ha asssegurat que els espera una partida molt dura i interessant.

Pedro José López, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana el l’àrea de escala i corda, també ha assistit a l’acte. “Enguany és un any molt especial, no hem tingut lesions, han jugat tres campions individuals i al final han aplegat els dos millors i ho han demostrat en la canxa. Es vorà un espectacle grandiós, el més important. Pense que és la final més bonica dels últims anys”, ha destacat Pedro.

Miguel Bailach, diputat d’Esports, també ha coincidit en que “els dos pilotaris saben que tenen davant a un gran jugador respectivament”, fet que ha de despertar un gran interès en el públic per a assistir al “gran estadi que tenim a la Ciutat de la Pilota a Montcada. Tinc el pressentiment de que van a patir els dos. Pot ser una final èpica”, ha confessat Bailach.

Tampoc ha volgut faltar a la cita Alfredo Hernando ‘Fredi’, com a representant de l’empresa de pilota Val Net, entitat organitzadora de la competició. L’ex pilotari ha coincidit també amb la resta assenyalant que “és una de les finals més competitiva i igualada dels últims anys”. Ha sigut Mateo Castellá, director general de l’Esport, qui ha tancat la presentació d’una final “que ha despertat molta expectació”, com ha afirmat. A més, Castellá ha volgut agrair la feina de l’organització del campionat i també de la Federació per mantindre vives totes les modalitats del nostre esport.

Presentacions fetes, només queda esperar al diumenge per a veure qui dels dos, Soro III o Fageca, alçarà el trofeu de campió. La partida es jugarà a partir de les 11:30 a la Ciutat de la Pilota de Montcada. El cost de les entrades serà de 20 euros, per a tribuna, galeries i corredor, i 25 euros per a l’escala. Estes localitats es podran adquirir als trinquets habituals, per reserva telefònica (961844880) o a la taquilla del trinquet el dia de la partida.