Inicio / Professional / Escala i corda professional / Soro III pateix contra Miguel però s’acosta a la final de l’Individual

Soro III pateix contra Miguel però s’acosta a la final de l’Individual

Soro III avisa de que va de bo al rival durant una partida de l'Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Soro III avisa de que va de bo al rival durant una partida de l’Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Així és l’Individual d’escala i corda, un torneig tan delicat que, en qualsevol moment, el principal favorit pot passar-ho malament. És exactament el que s’ha viscut este dimarts a Massamagrell, en la partida de la lligueta de semifinals que enfrontava a Soro III i Miguel. La càtedra ha donat de 10, de 15 i de 20 en els primers compassos, especialment quan Soro III ha sumat el seu primer dau. Però Miguel també ha anotat d’eixida, i ambdós pilotaris han entrat en una dinàmica que ha portat la trobada fins a l’iguals a 40.

Aleshores ha arribat el que pareixia el colp de gràcia a la partida, quan Soro III ha sumat el seu dau (45-40) i després s’ha fet també amb el joc del rest (50-40). Allò lògic haguera estat que Miguel es desanimara davant qui hui en dia és el número u. Però el de Petrer s’ha mantingut ferm en la seua aspiració de ser finalista de l’Individual, i ha sumat el seu primer joc del rest en la represa (45-50), i ha consolidat la remuntada des de dau a continuació (50-50). Tot estava per decidir.

Soro III, lluny de desconcentrar-se o eixir-se’n de la partida, s’ha posat al lloc i ha sumat el dau per a tornar a prendre la iniciativa en el marcadorÇ(55-50). Miguel ha fet el mateix, i s’ha arribat a l’iguals a 55. Tot depenia dels últims quinzes, i els ha sumat Soro III, que ha salvat una situació complicada.

Amb el resultat registrat, Soro III està a només un pas de la gran final. Pràcticament tot depèn del que passe a Guadassuar entre Puchol II i Fageca. Actualment, els quatre semifinalistes mantenen opcions d’accedir a la gran final, encara que qui més opcions conservar és l’actual campió.

Partida de l’any a Guadassuar
Amb este precedent arriba la quarta partida de la lligueta este dimecres (18.30 hores) a Guadassuar. S’enfronten Puchol II, que va superar a Miguel el passat divendres, contra Fageca, que va caure contra Soro III el dijous. Tal com està la classificació general, Puchol II serà finalista si venç, mentre que Fageca només té l’opció de guanyar i jugar-s’ho tot contra Miguel el dissabte a Pelayo.

Les primeres partides de les semifinals fan lleugerament favorit a Puchol II, però Fageca és un rival molt corretjós en el mà a mà, i el trinquet de Guadassuar, absolutament neutral, iguala les forces de dos jugadors que enguany s’han repartit els principals campionats llargs, la Copa Diputació i el Circuit Bancaixa.

El mà a mà Puchol II-Fageca anirà precedit d’un atractiu duel protagonitzat per quatre mitgers. A partir de les 17.00 hores, Félix i Jesús s’enfrontaran a Santi i Pere.