Inicio / Amateur / Escala i corda / Triomf per a Marquesat en la Supercopa

Triomf per a Marquesat en la Supercopa

Els protagonistes de la Supercopa posen amb les autoritats després de la partida a Genovés. Foto: FPV.

Els protagonistes de la Supercopa posen amb les autoritats després de la partida a Genovés. Foto: FPV.

Ovocity Marquesat (Ángel, Gerardo, Miguel, Emilio i Benja) ha aconseguit un nou títol davant de la formació d’Onda en la final de la Supercopa d’escala i corda. La partida ha sigut un recital del conjunt del Marquesat, que han imposat la seu experiència i el seu joc davant de la jove formació d’Onda (José Luis, Kevin, Jordi i Paco), que han acusat els nervis i han perdut per 60 a 15. Els millors jugadors dels dos equips han sigut Ángel en l’equip del Marquesat i Kevin en l’equip d’Onda.

Han entregat els trofeus i medalles el tinent alcalde de Genovés, els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López i Saoro Oliver, i Paco Cabanes Genovés. Gran vesprada de pilota valenciana al reformat trinquet de Genovés.

Gerardo juga de volea durant la Supercopa al trinquet de Genovés. Foto: FPV.

Gerardo juga de volea durant la Supercopa al trinquet de Genovés. Foto: FPV.