Inicio / Professional / Entrevista / “Pensar més enllà del dijous és equivocar-se”

“Pensar més enllà del dijous és equivocar-se”

Soro III fa un gest al seu feridor, Pedrito, durant la partida de l'Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Soro III fa un gest al seu feridor, Pedrito, durant la partida de l’Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Soro III va accedir a la lligueta de semifinals de l’Individual d’escala i corda després de guanyar a Santi de Finestrat el passat dissabte al trinquet d’Alzira. L’actual campió es prepara ja per a les partides que es començaran a jugar a partir del dijous 9 d’octubre. El seu primer enfrontament el protagonitzarà junt a l’actual campió de la Lliga Professional, Fageca. El de Massamagrell analitza la seua primera partida al campionat que està disputant i sap que ha d’anar pas a pas.

Podem dir que la trajectòria de la partida contra Santi va anar de menys a més, no creus?
Sí, és molt difícil començar a jugar un mà a mà, i més contra un rival que venia amb ritme i amb una partida jugada, damunt a un trinquet que no era el meu. S’havien fer tots els quinzes per dins del trinquet. A més, Santi trobava la llotgeta de forma fàcil. Al principi sobre tot em costava molt fer quinzes. Em costà molt arrancar degut a la falta de ritme de mà a mà. Però vaig ser pacient i vaig estar tranquil. Al final comencí a rendir un poc més i poguí rematar la partida.

Quina creus que és la raó per la qual costa tant arrancar a l’Individual?
Al final és quasi una altra modalitat. És escala i corda però estàs tu sol. Per molt que entrenes, no és una partida habitual i costa. T’ho jugues a una carta, saps que no pots fallar i això et crea un poc d’ansietat que et fa que coste més arrancar. Però bé, crec que vaig saber solucionar la partida i hi ha que pensar ja en el dijous.

Et va sorprendre el resultat de la partida entre Álvaro i Puchol II?
Tant com sorprendre… Jo sé que Puchol està a un nivell molt bo. Ho vinc dient tots estos dies. És de veres que tenia a un rival molt complicat com Álvaro. Però també és cert que els pilotaris no ens esperàvem eixa contundència de Puchol. El trinquet el beneficiava i va saber jugar les seues cartes. Com no, hi ha que felicitar-lo per guanyar al dominador del mà a mà.

Com veus la lligueta de semifinals? Creus que este any pot ser més complicat que en altres edicions del campionat?
Són semifinals del mà a mà i al final el que està és perquè s’ho ha guanyat i s’ho ha treballat. És difícil com tots els anys, ací ningú et regala res. Va a ser molt complicat com sempre. Hi ha que pensar en el dijous, corregir coses de la partida del dissabte i intentar millorar, i a vore què passa.

Què corregiries de la partida contra Santi?
Crec que l’inici. Vaig fer un inici amb errors que no havia de fer degut a eixa falta de ritme del mà a mà, era la primera partida. Però ara canviem de trinquet. Bellreguard és molt diferent a Alzira, és una altra història.

Tens el fris grec a l’abast. Si guanyes, et quedaries el trofeu en propietat…
És més una il·lusió i un somni que una realitat. Hi ha que pensar en el dijous, no hi ha una altra. Pensar més enllà del dijous és equivocar-se. Hi ha que jugar cada partida i continuar treballant.