Inicio / Amateur / Perxa / Benimagrell, Sella y Murla, a semifinals de Perxa

Benimagrell, Sella y Murla, a semifinals de Perxa

Un pilotari colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

Un pilotari colpeja la pilota durant una partida de la Lliga a perxa. Foto: FPV.

La lliga de perxa arriba a les rondes de semifinals després de la fase de la lligueta. En primera categoria, els resultats han determinat que el líder siga Benimagrell, segona acaba la formació de Sella B, que empata a punts amb la de Sella A, sent tercer este equip. Com a quart classificat accedix a la ronda de semifinals l’equip de Murla. Queden per tant ja fora de la competició els equips de Tibi i Alcoi.

Esta classificació provoca que els encreuaments enfronten a Murla contra Benimagrell d’una banda, i als dos equips de Sella per l’altra. Esta ronda es disputarà este cap de setmana pròxim i el següent.

En la segona categoria, els equips que accedixen a les semifinals, i per este orde, són: CPV Sella D, CPV Mutxamel, CPV Finestrat i CPV Sella C. Per tant, en semifinals, gaudirem de la segona trobada fratricida d’esta ronda, i a més, protagonitzat pel mateix club, el de Sella, que veurà com s’enfronten els seus dos equips tant en primera categoria com en segona, la qual cosa els garantix, d’altra banda, la presència en la final, tant de primera, com de segona. L’altra semifinal d’esta categoria de plata farà que Finestrat i Mutxamel es vegen les cares per un lloc en la final.

En este cas, les semifinals també seran els caps de setmana del 11-12 i 18-19 d’octubre.

Les finals de totes les categories es programen per al primer cap de setmana de novembre, inclosa la de tercera categoria, que ja està establida i la disputaran els equips de Sant Vicent i de Benifallim. Precisament esta última població serà la seu de les mateixes.