Inicio / Professional / Escala i corda professional / Fageca trenca els pronòstics i acompanyarà a Soro III a semifinals

Fageca trenca els pronòstics i acompanyarà a Soro III a semifinals

Fageca juga de volea durant la partida de l?Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Fageca juga de volea durant la partida de l?Individual a Alzira. Foto: Frediesport.

Fageca ha donat la gran sorpresa en la doble jornada dels quarts de final celebrada este diumenge al trinquet d’Alzira. L’actual campió de Circuit Bancaixa ha deixat en 60-30 a Genovés II en una actuació perfecta, en la que no ha donat cap opció al seu contrincant.

La batalla d’igual a igual només s’ha mantingut en els primers jocs. Sorprenentment, Fageca ha guanyat la ‘reballà’ i ha triat el rest per a començar. Ha perdut el primer joc, s’ha recuperat des del dau (20-20), i després sí que ha sumat el rest (25-20). A partir d’este moment, el ritme de la partida i la majoria de quinzes han estat en les seues mans. Genovés II s’ha mostrat lluny del seu millor estat i ha acusat els dos parons per lesió que ha patit en l’últim mes i mig.

En l’altra partida de la vesprada, Soro III s’ha imposat davant un brau Santi, al que li ha falta un punt de serenitat en alguns jocs. El de Finestrat ha plantat cara al campió, al que li ha costat acoblar-se a la forma de jugar de l’un contra un. Però el de Massamagrell, que ha començat amb dubtes, ha acabat pletòric, fent gal·la d’una gran capacitat restadora contra un rival que mai ha deixat d’atacar-lo.

Soro III i Fageca passen a semifinals de l’Individual, on també estaran Miguel, després de la seua victòria de divendres contra Rodrigo, i Puchol II, que també es va imposar davant Álvaro el dissabte.