Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II elimina a Álvaro

Puchol II elimina a Álvaro

Puchol II juga una caiguda d'escala durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

Puchol II juga una caiguda d’escala durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

L’Individual d’escala i corda ha viscut este dissabte una de les partides més esperades, el mà a mà entre Puchol II i Álvaro, que s’ha resolt a favor del de Vinalesa per 60-40. La partida ha estat una batalla emocionant en la que el veterà jugador de Faura, 11 vegades guanyador del torneig, ha lluitat de valent contra un jove escaleter que està trencant tots els motles de l’escala i corda.

Als seus 22 anys, Puchol II s’erigeix com una de les alternatives més clares al domini que ha exercit en les últimes dues temporades de l’Individual Soro III. Pel moment, ja està en semifinals.

El campionat viatja este diumenge a Alzira, on es tanquen els quarts de final amb sessió doble. En la primera, a les 17.00 hores, Soro III comença la defensa del títol contra Santi de Finestrat. Tancarà l’activitat a la capital de la Ribera Alta el xoc entre Genovés II i Fageca, altre enfrontament esperat per la igualtat entre ambdós jugadors sobre el paper.